Specials
Recent News
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!«Πηνελόπη Δέλτα – Ίων Δραγούμης : Τελευταία Συνάντηση» Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 28 Δεκέμβριος 2018 09:10

jhgfn

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!
-Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για Παρασκευή 28/12,4 διπλές για Σάββατο 29/12 και 4 διπλές για Κυριακή 30/12.   για τη θεατρική παράσταση του έργου της Μαρίας Παπαδήμα «Πηνελόπη Δέλτα –  Ίων Δραγούμης : Τελευταία Συνάντηση» που παρουσιάζεται στο θέατρο «Αθήναιον» στη Θεσσαλονίκη με τους Δήμητρα Παπαδήμα και Μάνο Κωστή στους  ομώνυμους ρόλους.

1.Κάντε like στις σελίδες μας https://web.facebook.com/tisimvenigr-1780869385493501/info?tab=page_info

2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία με το ονοματεπώνυμό σας και την ημέρα της παράστασης που σας ενδιαφέρει.
3. Κάντε Share τη φωτογραφία (ΠΡΟΣΟΧΗ το share να είναι δημόσιο)
Καλή επιτυχία!

4 MAIL STO Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΘΕΑΤΡΟ “ΑΘΗΝΑΙΟΝ”

Το θεατρόφιλο κοινό  αγκάλιασε θερμά το πρώτο τριήμερο παραστάσεων (14-15-16 Δεκεμβρίου 2018) του έργου της Μαρίας Παπαδήμα «Πηνελόπη Δέλτα –  Ίων Δραγούμης : Τελευταία Συνάντηση» που παρουσιάζεται στο θέατρο «Αθήναιον» στη Θεσσαλονίκη με τους Δήμητρα Παπαδήμα και Μάνο Κωστή στους  ομώνυμους ρόλους.
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης  έχουν προστεθεί δύο(2) extra παραστάσεις εκτός των προγραμματισμένων (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή) οι οποίες θα δοθούν ανήμερα  της Πρωτοχρονιάς στις 9μμ.
Μια συνάντηση των δύο προσωπικοτήτων στο σταθμό του τραίνου. Αμφιβολίες που ζητούν εξηγήσεις , δικαιολογίες… μια προσπάθεια να κλείσει η εκκρεμότητα… Κάποιες φορές το ΠΡΕΠΕΙ του καθήκοντος είναι δυνατότερο και από την ΑΓΑΠΗ. Σωστό ή λάθος; Ποιος το ξέρει…; Ένας μεγάλος έρωτας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις κοινωνικές επιταγές της εποχής.
Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Ειρήνη Ευαγγελάτου, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Χριστίνα Οικονόμου, η μουσική σύνθεση της παράστασης ανήκει στον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο και ο σχεδιασμός φωτισμού ανήκει στον Γιώργο Φωτόπουλο. Τη γενική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν ως και  την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.
Διάθεση εισιτηρίων (γενική είσοδος: 15ευρώ και συνταξιούχοι – φοιτητές – άνεργοι: 12ευρώ) στο www.ticketservices.gr στο ticket.public.gr και στα  καταστήματα Public καθώς και στο ταμείο του θεάτρου «Αθήναιον» (Βασ. Όλγας 35, τηλ. 2310 83 20 60 και 6932 177 826)