Specials
Recent News
«Ο Γάμος σου» Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2018 09:03

lkjhgfgfdgfg«Ο Γάμος σου»

Θεατρική performance

Σύλληψη - Σκηνοθεσία Ανδρέας Μπαλαούρας

7- 11 Νοεμβρίου

Η εικαστική τέχνη «παντρεύεται» με τον χορό και τη μουσική μέσα σε μια θεατρική ατμόσφαιρα. «Ο Γάμος σου» του Ανδρέα Μπαλαούρα αποτελεί έναν άρτια ισορροπημένο συνδυασμό πολλών τεχνών.
Οι κινήσεις των πρωταγωνιστών και η μουσική του Χάρη Γκατζόφλια αφηγούνται με μοναδικό τρόπο ένα γάμο. Την ώρα της πλοκής αναδεικνύονται συναισθήματα, πόθοι, πάθη, απαγορευμένες σκέψεις, δυνατές σχέσεις και κρυφές επιθυμίες.


Όλα τα πρόσωπα υποφέρουν χαμογελαστά. Αυτοί οι ευδαίμονες άνθρωποι ποια μορφή θα έχουν όταν θα πέσει το… πέπλο; Τα πρέπει και τα θέλω χορεύουν αντικριστά. Το «φαίνομαι» και το «θέλω» υπάρχει περίπτωση να συνυπάρξουν; Ερωτήματα που τίθενται στους θεατές με μια θεατρική performance που θα συζητηθεί.
Μετά τις εξαιρετικές κριτικές της performance «Οι Κρημνοί», ο Ανδρέας Μπαλαούρας επιστρέφει με το νέο του εγχείρημα «Ο Γάμος σου» σε παραγωγή του «Chalkos Gallery».

Σημείωμα Σκηνοθέτη
«Ο Γάμος σου» πίσω από το πέπλο. Η γραφικότητα του γάμου, η σύμβαση ζωής των συναισθημάτων... Πόσοι μένουμε στις υποσχέσεις και τους όρκους αγάπης στο πέρασμα των χρόνων; Πόσο εύκολα μπορείς να γίνεις ο δήμιος του ίδιου σου του παιδιού. Ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα αγάπης και αφοσίωσης η μάνα, μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα. Να χάσει το ρόλο της και να υποκύψει στο πάθος των συναισθημάτων της. Οι ρόλοι που επιβάλει η κοινωνία μας μήπως έχουνε χάσει την ουσιαστική τους υπόσταση; Πόσοι από εσάς δεν μπερδέψατε τους ρόλους στο πέρασμα των χρόνων; Ζείτε άραγε στην πραγματικότητα ή σε ένα ψέμα που δεν σας βολεύει καθόλου να δείτε την αλήθεια; Πως τα ιερά αντικείμενα μεταμορφώνονται με βάση τα ερεθίσματα που δέχονται από τους πραγματικούς εαυτούς μας.



Συντελεστές
Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μπαλαούρας
Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας
Παίζουν: Δημήτρης Βασιλειάδης Χριστίνα Γυφτάκη Λένα Μοσχά Νίκος Τσολερίδης Χριστίνα Χασάπη Έλενη Χατζή
Σκηνικά: Βιβή Παπαδοπούλου
Κοστούμια: Άννα Φαναηλίδου
Φωτογραφία::Γιώργος Ευαγγέλου
Παραγωγή: Chalkos Gallery

Πληροφορίες
Παραστάσεις: 7-11 Νοεμβρίου Θέατρο Αυλαία
Έναρξη παράστασης: 21.00
Διάρκεια παράσταση: 80΄ (λεπτά)
Θέατρο Αυλαία: Πλατεία ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή, τηλ.: 2310 230013, ώρες: 09:30-13:30 & 17:30-21:30.