Specials
Recent News
ΣΤΟ «HELLO # ΕΛΕΝΗ?» Ο Μ. ΡΟΜΠΟΤΗΣ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 08:15

36582380_1648421798540264_7119093578009149440_nHELLO # ΕΛΕΝΗ?•

Στο LOUKOUMI # 10 στην οδό Αγίου Φιλίππου 7 στο Μοναστηράκι με αφορμή την παράσταση «HELLO # ΕΛΕΝΗ?», στην οποία πρωταγωνιστούν :

•Δημήτρης Γιώτης
•Ζανό Ντάνιας
•Γεωργία Σιακαβάρα
•Μαρία Δρακοπούλου
•Βασίλης Σαμαριτάκης,

παρευρέθηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής και μοντέλο Μελέτης Ρομποτής. Αυτά είναι  όσα είπε για την εμπειρία αυτή: « Στο LOUKOUMI παρακολουθήσαμε την γνωστή τραγωδία του Ευρυπίδη αρκετά διαφορετική μπλέκοντας πρόσωπα και καταστάσεις του σήμερα. Η παραλλαγή του Γιάννη Βασιλειαδή φέρνει τον Μενέλαο στα παράλια του Νείλου προσπαθώντας να βρει τον δρόμο του γυρισμού αλλά και την όμορφη Ελένη αποφασισμένος να παλέψει με τον βασιλιά Θεοκλύμενο για την αγαπη του, που την ψάχνει 7 ολόκληρα χρόνια.

Η καταπληκτική σκηνοθεσία του Ζανό Ντάνιας φαίνεται να μπλέκει το χθες με το σήμερα με επιτυχία. Η παράσταση είναι εξαιρετική και όσοι παρευρεθήκαμε  διασκεδάσαμε  με τους ηθοποιούς, καθένας ξεχωριστός με τον ρόλο του. Μεγάλη εντυπώση μου έκανε η αμεσότητα και η διάδραση των ηθοποιών με το κοινό. Καθόλη τη διάρκεια της παράστασης  ακούστηκαν πολύ αυθόρμητες και ωραίες ατάκες. Στις μέρες μας η ψυχαγωγία δεν εξακολουθεί να είναι όλες τις φορές το ίδιο ποιοτική για αυτό το λόγο σας συνιστώ να δείτε αυτή την παράσταση παρόλο το νεαρό της ηλικίας μου, πέρασα καταπληκτικά και γέλασα πολύ. Είναι μια παράσταση που μπορεί να την παρακολουθήσει απολ τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο. Η παράσταση παίζεται κάθε Δευτέρα στις 21:30 μ.μ. για 6 παραστάσεις.