Specials
Recent News
11η Μουσική Εβδομάδα Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 15 Μάιος 2018 08:07

DIOΑπό την “Κάρμεν” του Μπιζέ στους Beatles
και από τον Vivaldi στην ελληνική μουσική

Οι συναυλίες  της 11ης Μουσικής Εβδομάδας του Ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο από 14 έως και 18 Μαΐου – Το πρόγραμμα.


Το Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης διοργανώνει την  11η Μουσική Εβδομάδα, από τη Δευτέρα 14 έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο θέατρο του Π.Κ.Ι.Ν Παναγίας Λαοδηγήτριας (Αισχύλου 17) με ελεύθερη είσοδο.

             Πρόκειται για μια σειρά συναυλιών των σπουδαστών και καθηγητών του Ωδείου Άνω Πόλης αλλά και ενδιαφέρουσες μουσικές ενότητες στο φινάλε κάθε συναυλίας με τη συμμετοχή των μουσικών συνόλων του Ωδείου.  Πέντε ημέρες με έντεχνη ρόκ μουσική, αφιέρωμα στους  Beatles, αποσπάσματα από την όπερα "Carmen" του G. Bizet,  κλασσική μουσική, διάσημες Ιταλικές καντσονέτες, λαϊκά και παραδοσιακά ακούσματα, καθώς και γνωστές μελωδίες των Μ. Θεοδωράκη και Μ. Χατζηδάκι.        

Ώρα έναρξης συναυλιών 18.30
Ώρα έναρξης μουσικών συνόλων 20.00

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΪΟΥ: Σύνολα ροκ, μοντέρνας και έντεχνης μουσικής του κ. Άλκη Κυρτσόγλου.  
ΤΡΙΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ: Αφιέρωμα στους "Beatles" από την ορχήστρα πνευστών του Ωδείου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Διαμαντή. Επίσης σύνολο ελληνικής παραδοσιακής μουσικής της  Σ. Ηλιάδου.  
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ: Η Συμφωνική Ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία του Ωδείου σε γνωστά αποσπάσματα από την όπερα "Carmen" του G. Bizet και το κοντέρτο του A. Vivaldi σε Ρε μείζονα για κιθάρα καθώς και διάσημες Ιταλικές καντσονέτες. Μουσική διεύθυνση: Παναγιώτης. Διαμαντής. Διδασκαλία Χορωδίας: Θάνος Μαρκατόπουλος . Σολίστ: Άλκης Κυρτσόγλου (κιθάρα), Μιρέλλα Λύκα (σοπράνο), Αθανάσιος Δέλλιος (βαρύτονος) και Δημόκριτος Τσάνταλος (τενόρος).
 
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ: Σύνολο ελληνικής λαϊκής μουσικής της τάξης του κ.  Γ. Γεωργόπουλου.      
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ: Η Παιδική και η Μικτή Χορωδία με την Ορχήστρα ποικίλης μουσικής του Ωδείου θυμίζουν γνωστές μελωδίες των Μ. Θεοδωράκη και Μ. Χατζηδάκι.      

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MAD.GR

MAD.TV!