Specials
Recent News
Nέες κυκλοφορίες από τον Ψυχογιό. Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 06 Νοέμβριος 2015 20:23

IUHNNNB

 

 

Nέες κυκλοφορίες από τον Ψυχογιό.

Ο Τζεφ Κίνι, ο χαρισματικός... πατέρας του πιο αγαπημένου Σπασίκλα, υπογράφει το 10ο βιβλίο της σειράς, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 10 - ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ, κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 2 Δεκεμβρίου όπου θα συναντηθεί με τους μικρούς και μεγάλους φανατικούς αναγνώστες του! Από τα νέα  βιβλία ξεχωρίζουν οι ΖΩΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ, το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της διλογίας του Θοδωρή Παπαθεοδώρου, μια ιστορία που εκτυλίσσεται στα σκοτεινά χρόνια της Επταετίας και αποτελεί το πορτρέτο μια κυνηγημένης γενιάς. Η Μάρω Κερασιώτη και η Έλση Τσουκαράκη μάς χαρίζουν τα νέα τους μυθιστορήματα, ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ και ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑΣ αντίστοιχα.

Με ιδιαίτερη χαρά  παρουσιάζουμε τον Χόρχε Γκαλάν, ο οποίος στα χνάρια του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες γράφει το ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. Μαγικός ρεαλισμός με λυρισμό, υπέροχες περιγραφές και γλώσσα που μαγεύει. Η μετάφραση είναι του σπουδαίου Αχιλλέα Κυριακίδη, μελετητή και μεταφραστή του Χόρχε Λουίς Μπόρχες. Στην ξένη λογοτεχνία έχουμε και τον Αχμέτ Αλτάν, έναν από τους σημαντικότερους και δημοφιλέστερους συγγραφείς της Τουρκίας, με το μυθιστόρημά του ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΝΥΧΤΑ που πούλησε 1 εκ. αντίτυπα στην Τουρκία.

Ο ελληνικής καταγωγής Έρικ Μεταξάς προσεγγίζει το θέμα των θαυμάτων με σοβαρότητα και σεβασμό στο βιβλίο ΘΑΥΜΑΤΑ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ουρανός. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες, ενώ το συγκεκριμένο βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της λίστας των New York Times.

!

Τέλος, το ΠΟΝΤΙΚΟΜΠΕΡΓΚΕΡ του Ντέιβιντ Ουάλιαμς και το ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 3 - ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; του Λέμονι Σνίκετ έρχονται να προστεθούν στα αγαπημένα βιβλία τους που κυκλοφορούν ήδη, ενώ ΟI ΦΩΤΕΙΝΟΙ, με τα δύο πρώτα βιβλία ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ και ΟΝΥΧΑΣ, είναι μια νέα σειρά που θα αγαπηθεί από τις νεαρές αναγνώστριες των παραφυσικών αισθηματικών μυθιστορημάτων.