Specials
Recent News
Ρομαντικές Κομεντί Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 14 Απρίλιος 2013 10:27


njjhhgfdsssfcv

 

 

Η κινηματογραφική Λέσχη του εναλλακτικού τεχνοποιείου ΦΙΞ in art, κάθε Τρίτη μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, μέσα από τη μαγεία του σινεμά. Κωμωδίες που όλοι αγαπήσαμε, αφού μας έκαναν να γελάσουμε μετά δακρύων, επανέρχονται στη μεγάλη οθόνη.
Την ερχόμενη Τρίτη θα «περάσουμε» στις ρομαντικές κομεντί με την ταινία –σταθμό στο είδος της- «Breakfast at Tifanny's». Το “Breakfast at Tiffany’s” του Blake Edwards, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Truman Capote (1958), προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1961.


 Ένα φίνο θηλυκό απαράμιλλης ομορφιάς, διαμένει σε ένα συνηθισμένο διαμέρισμα της Νέας Υόρκης. Με τη γοητεία και τα τερτίπια της, ελκύει ελαφρόμυαλους άνδρες, που όμως δεν έχουν διόλου ευκαταφρόνητο... βάρος στις τσέπες τους τους οποίους και βάζει σε κατάσταση αναμονής με την ελπίδα να κερδίσουν τη καρδιά της. Εκείνη όμως έχει εμμονή με δύο μόνο πράγματα: το κοσμηματοπωλείο Tifanny's και την εύρεση ενός εκατομμυριούχου γοητευτικού άνδρα για να παντρευτεί. H υπόθεση θα πάρει άλλη τροπή όταν θα γνωρίσει και θα εμπιστευτεί το νέο της γείτονα, Paul. Ο Paul, συγγραφέας και προστατευόμενος μιας πλούσιας γυναίκας, έλκεται από την επικίνδυνη και πηγαία γοητεία της Holly. Μαζί θα αντιμετωπίσουν τα απρόοπτα που προκύπτουν. Εκπλήξεις επιφυλάσσει το παρελθόν της Holly, αλλά και το παρόν, καθώς η σχέση τους εναλλάσσεται από φιλία σε έρωτα και σε αδιέξοδο. Ο Henry Mancini κέρδισε το Όσκαρ για τη μουσική της ταινίας ενώ η Audrey Hepburn
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Blake Edwards
ΠΑΙΖΟΥΝ:  Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen, Martin Balsam, Mickey Rooney.
Ελάτε την Τρίτη 16 Απριλίου στις 21:00 στο ΦΙΞ in art (για να προλάβετε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα συνοδευτικά- η ταινία αρχίζει στις 22:00) και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα αποχωρήσετε φορώντας το καλύτερο σας χαμόγελο!!!