Specials
Recent News
40 Χρόνια Β.ΚΑΡΡΑΣ Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017 09:19

IMG_9620_resize

Με αφορμή την μεγάλη συναυλία της Τετάρτης 28 Ιουνίου στο Λιμάνι  της Θεσσαλονίκης, ο Βασίλης Καρράς ,παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της Βορείου Ελλάδος, σήμερα Τρίτη 20 Ιουνίου στον κήπο του ΜΥΛΟΥ.
Ο Βασίλης Καρράς μίλησε για:

- την μεγάλη συναυλία για τον εορτασμό των 40 χρόνων προσφοράς του στο ελληνικό τραγούδι, που θα γίνει με την συμμετοχή πολλών σημαντικών καλλιτεχνών φίλων του:
Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Μάκης Σεβίλογλου, Μπάμπης Στόκας, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης κ.α.
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου ,στις 21.00 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης


-  την αντίστοιχη μεγάλη συναυλία στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα (το Σάββατο 17 Ιουνίου) που ξεκίνησε σαν μια μεγάλη γιορτή αλλά δεν μπόρεσε  να ολοκληρωθεί λόγω ισχυρότατης βροχόπτωσης, παρά την διάθεση κοινού και καλλιτεχνών, και μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία ,στην 1η Σεπτεμβρίου.
-την συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ,που γιορτάζει επίσης φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυση του .Τον Εμπορικό σύλλογο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Παντελής Φιλιππίδης.
-Στο τέλος, αποκάλυψε την βαθιά του επιθυμία για την δημιουργία της «Στέγης καλλιτεχνών Βορείου Ελλάδος». Ένα  «σπίτι» όπου κάθε καλλιτέχνης σε ανάγκη (για λόγους υγείας, οικονομικών προβλημάτων, προχωρημένης ηλικίας κλπ.) θα μπορεί να βρει φιλοξενία, φροντίδα, αρωγή. Η ιδέα αυτή βρίσκεται προς το παρόν στο πρώτο στάδιο της υλοποίησης της .Αρωγοί του σ αυτήν την προσπάθεια βρίσκονται πολλοί άνθρωποι της πόλης της Θεσσαλονίκης. Ένας από αυτούς ο Νίκος Δημαράς που παραβρέθηκε στην συνέντευξη τύπου και μίλησε και ο ίδιος γι αυτήν την προσπάθεια. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν  σε νέα συνέντευξη τύπου το φθινόπωρο.
-Την συνέντευξη τύπου προλόγισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ,καθώς η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

unnamed

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ MAD.GR

MAD.TV!